• Basis Cursus

  Gedragsverandering bij de hond begint bij gedragsverandering van de baas. Onze hond is onze spiegel. Zodra wij ons gedrag veranderen heeft dit zijn weerslag op het gedrag van onze hond.

  Lees verder

  Vervolg Cursus

  Veel mensen vinden het leuk om “door “ te gaan met hun hond. Voor velen is het trainen met een hond zo inspirerend en motiverend dat men er graag extra vrije tijd in steekt om de hond op een hoger niveau te brengen dan voor de dagelijkse omgang nodig is.

  Lees meer

  Puppy Cursus

  Alle voorbereidingen zijn getroffen om uw nieuwe huisgenootje zich zo fijn mogelijk te laten voelen in zijn nieuwe huis. Er is een bench, een mandje met een lekker zacht kleedje en er zijn speeltjes. De voer- en drinkbak in fysiologisch verantwoorde standaard staat op de grond, een ton gevuld met uitgebalanceerde brokjes. Met andere woorden: de pup is meer dan welkom.

  Lees meer

  Probleem Gedrag

  Heb je alles al geprobeerd, maar vertoont je hond nog altijd probleemgedrag? Probleemgedrag is gedrag van de hond wat door zijn eigenaar en / of de omgeving van de hond als hinderlijk of mogelijk zelfs als dreigend of gevaarlijk wordt ervaren. Soms is hinderlijk gedrag duidelijk opvoedkundig van aard, zoals bijvoorbeeld trekken aan de lijn, opspringen tegen mensen of niet komen als er geroepen wordt.

  Lees meer

 • Positieve en blijvende resultaten

  Op 1 oktober 1996 zijn we van start gegaan als Martin Gaus Hondenschool. Na 21 jaar gaan we op 1 oktober 2017 verder onder de naam Honden Gedragscentrum Friesland. Honden Gedragscentrum Friesland kenmerkt zich door superieure kennis in opvoeding, heropvoeding en training van honden ongeacht leeftijd of ras.
   
  Hoog in het vaandel staat kennis van hondengedrag en kennisoverdracht. Uitstekend opgeleid en altijd bezig met je kennis te verruimen d.m.v. bijscholing, het volgen van seminars etc. De kennis blijft up- to- date, en alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van trainen en opvoeden worden op de voet gevolgd. We hanteren positieve, hondvriendelijke trainingsmethoden.
   
  Wilt u liever individuele begeleiding? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Aan de voet komen

 • Laatste Nieuws

  Wel puppy begeleiding maar op dit moment kunnen we nog geen basiscursus starten. Zodra de groepsgrootte dit weer toelaat zullen we dat op de site vermelden. Voor de puppybegeleiding kunt u hier wel elke week terecht. We hebben daarvoor geen wachtlijsten.

  Lees meer

  We gaan weer beginnen!

  U kunt bij ons terecht op elke zaterdag voor de puppybegeleiding.Kleine groepjes en verzekerd van optimale begeleiding!Geen wachtlijsten. Ook gaat de basiscursus in week 21 weer van start.

  Lees meer

  We wensen alle baasjes en honden fijne paasdagen toe!

  Blijf gezond! Ook chase kijkt reikhalzend uit naar het eind van deze onwerkelijke tijd, en vraagt zich af wanneer hij weer naar de training mag.

  Lees meer

  2 of page 11

 • Cursus

 • Registreer je nu voor een van onze cursussen

  Schrijf je nu in

 • Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

  Contact