Bel ons nu 0513 529 719

Cursist Thea vertelt

Samen met onze Duitse herder Zoë het avontuur aan gaan, na 5 jaar geen hond de beslissing genomen om weer een hond te nemen en natuurlijk weer een Duitse herder.

Wij vinden dat de hond een goede basis verdient. Na zoeken kwam ik via een vriendin terecht bij Trienke in Terband. Na puppycursus, basiscursus en nu druk bezig met de vervolgcursus. Kan ik je vertellen dat je er niet voor de hond heen gaat maar voor jezelf. Jij leert wat de hond moet weten. Jij bent de begeleider van je hond, en jou gedrag of hoe je je van binnen voelt bepaald hoe de hond reageert. Je leert een goede relatie op te bouwen met je hond.
Ik was zelf best nerveus of gejaagd van binnen en samen met het perfect willen doen is dat soms geen goede combinatie. Trienke heeft me een spiegel voor gehouden en dat was even confronterend. Maar sindsdien ben ik rustiger en dat merkt de hond ook meteen en reageert daar op.
Trienke is recht door zee, maar rechtvaardig ze windt er geen doekjes omheen, en dat waardeer ik aan een trainer. Ze leert ons hoe we de oefeningen op de juiste manier moeten doen.
Zoë is een heerlijke drukke vrolijke stuiterbal van nu 8 maanden, door Trienke weet ik nu hoe ik met haar om moet gaan door de tips, tricks en positieve aanpak van Trienke!
We kunnen haar ook altijd bellen met wat voor vraag dan ook. Dat is zo fijn als je het even niet meer ziet zitten een luisterend oor en goede adviezen zodat je weer op de juiste manier verder kan.
Het is belangrijk om ook plezier te hebben met de hond. En zoals Trienke altijd zegt het komt goed! Moet je zien hoe je hier binnen kwam, en ze heeft gelijk.

Geef je nu op voor een van onze cursussen!

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!