Bel ons nu 0513 529 719

Cursist vertelt

ben
Labrador Ben

Voordat wij Ben (labrador retriever) hadden opgehaald, ben ik op onderzoek uitgegaan naar verschillende hondenscholen. Via mijn moeder ben ik terecht gekomen bij Hondengedragscentrum Friesland. Zij was namelijk erg te spreken over Trienke, Henk en Ellen. Al bij het eerste telefoontje met Henk was ik ook enthousiast. Henk nam echt de tijd voor mijn vragen en gaf mij nuttige en praktische tips voor de eerste tijd met Ben. Dit voelde erg vertrouwd en daarom heb ik tijdens het telefoontje de keus gemaakt om met Ben de puppycursus te volgen bij Trienke. Ik kreeg als advies om zo snel mogelijk te starten met de puppycursus, omdat de eerste weken cruciaal zijn.

Tijdens de puppycursus is de basis gelegd in de relatie tussen Ben en mij en leer je elkaar begrijpen. Naast de oefeningen wordt er ook echt tijd genomen voor individuele vragen en voor het geven van tips. Niet alleen tijdens de cursus, maar ook buiten de cursus om, kun je op elk moment telefonisch of via de mail contact opnemen met Trienke, Ellen en Henk voor advies. Geen enkele vraag is te gek en er wordt altijd meegedacht met jouw specifieke situatie.

Nadat de puppycursus is afgerond, is het aan te raden om door te trainen met je hond (basis cursus). Door het volgen van deze training ben ik zelfverzekerder geworden in het trainen met Ben en daardoor wordt het ook steeds leuker voor ons beiden. De band en het vertrouwen tussen Ben en mij is hierdoor erg versterkt en groeit nog steeds. Uiteraard dankzij Trienke. Trienke is in staat om je in een oogopslag te lezen. Daar anticipeert ze op en geeft vervolgens hele duidelijke, praktische tips waar je direct mee verder kunt.

Ben en ik zijn na de basiscursus doorgegaan met de vervolgcursus. Een tandje bij! Het tempo zit er goed in en in sneltreinvaart wordt de relatie tussen ons naar een volgend level getild.

Kortom, ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik Hondengedragscentrum Friesland aanraad. Voor de juiste expertise en persoonlijke adviezen ben je bij Trienke, Ellen en Henk aan het juiste adres.

Donkerbroek, 02-11-2021

Celine Kemp

Ben, Labrador Retriever, 5 maanden oud

Geef je nu op voor een van onze cursussen!

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!