Bel ons nu 0513 529 719

Cursist vertelt

Vandaag weer genoten van een fantastische wandeling met onze 17 weken jonge Dobermannpup Roxy. We krijgen zoveel complimentjes onderweg, echt genieten. En dat allemaal dankzij Hondengedragscentrum Friesland. Na lang wikken en wegen hebben we gekozen voor een Dobermannpup.

Een goede opvoeding is noodzakelijk

Een goede opvoeding is noodzakelijk, na intensief speurwerk op de computer vonden wij Hondengedragcentrum Friesland. Vanaf begin augustus jl hebben wij met zoveel enthousiasme daar de puppycursus mogen volgen. Vanuit het Heidenskip naar Heerenveen met een pup van een paar weekjes oud. Je kan er niet te vroeg mee beginnen. Contact is super fijn, vragen kun je te allen tijde mailen en je krijgt snel advies of een reactie terug.

Al zoveel geleerd, maar nog lang niet uitgeleerd dus…. na de puppycursus volgde de basiscursus. Ook deze met zoveel plezier gevolgd en zo ontzettend veel geleerd. Nu ingeschreven voor een vervolgcursus. Door hun no-nonsens mentaliteit, enorme kennis en doorzettingsvermogen genieten we elke dag van onze blije, leergierige maar bovenal een tevreden pup. Het vergt tijd en energie, maar door de goeie begeleiding van Trienke en haar team is het zo goed te doen. Ben ze heel dankbaar.

Een echte aanrader! Groet R. Ybema

 

Geef je nu op voor een van onze cursussen!

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!