Bel ons nu 0513 529 719

Cursist vertelt

Review Joke Otten uit Paasloo, met hond Eros, 

30-09-2021

Met mijn vorige hond Lupa kwam ik terecht bij Trienke en ik heb bijna 12 jaar plezier gehad van een perfect luisterende hond. Ik wist dan ook als er weer een hond mag komen wil ik daar weer naar toe. Toen kreeg ik Eros, een pittige boef, ik ging er mee naar puppy cursus en toen kwam Corona.

EroIk durfde deze hond aan omdat ik wist dat het met deze cursus goed zou komen maar nu werd het dus even spannend. Gelukkig was Trienke bereidt om mij een paar privélessen te geven en zo kwam ik de tijd door tot de basiscursus weer van start kon gaan.

Nu zijn we druk bezig en ik zie echt vooruitgang, het is geen aaicursus, je wilt graag een luisterende hond en als jij zelf tijdens deze lessen goed meedoet weet je dat het goed komt! Een cursus die ik iedereen kan raden.

Geef je nu op voor een van onze cursussen!

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!