Bel ons nu 0513 529 719

Heerlijk. Niet soft, maar wel duidelijk

20 jaar geleden mocht ik als cursist van de instructeursopleiding bij Martin Gaus mee om een examen af te nemen bij Trienke. “Er zijn een hoop verschillende Martin Gaus Hondenscholen, maar dit is een van de beste”, zei de examinator waarmee ik die avond op pad was. En dat bleek! Zelfs bij noodweer slaagden alle honden. Wauw. Wat was dat indrukwekkend!

5 jaar later zijn we met onze pup Varun bij Trienke op cursus gegaan. Heerlijk. Niet soft, maar wel duidelijk, en met respect voor de hond. Onze hond is met prachtige cijfers geslaagd, en we zien de training nog steeds als een basis waar we zijn hele leven plezier van hebben gehad.

En nu, 15 jaar later, staan we met onze kleine Beauceronpup Shira weer op het veld bij Heerenveen. Het heet nu Hondengedragscentrum Friesland. Maar de duidelijkheid is er nog steeds. Het respect ook. En wat gaat Shira weer met sprongen vooruit. De trainingen zijn nog steeds afwisselend voor baas en hond, en je wordt echt uitgedaagd om je best te doen. Daar gaan we weer een heel hondenleven heel veel plezier aan beleven. We wonen in de buurt bij Groningen, maar het is de reistijd meer dan waard.

Trienke, dank je wel.

Karin en Cons de Mol, en Shira.