Bel ons nu 0513 529 719

Geweldige trainingservaring.

Mijn Kooiker hond Yara heeft hier onlangs de puppy cursus, basis cursus en de vervolg cursus gevolgd. Ik Ben absoluut tevreden met de resultaten.

De puppy cursus bood een fantastische start voor Yara. De nadruk op consistentie heeft ons geholpen bij het opbouwen van een sterke band.
Er wordt hier niet alleen naar de honden gekeken, maar ook wat wij als baasjes moeten/kunnen veranderen om de gewenste resultaten te behalen.

De basis cursus bood een solide basis voor gehoorzaamheid en gedragsvorming. Het was duidelijk dat ze hier veel ervaring hebben. De lessen waren goed gestructureerd, en de klasgrootte zorgde voor voldoende individuele aandacht, waar nodig.

Wat de hele ervaring nog beter maakte, was de open communicatie. Er was altijd ruimte om vragen via de mail of na de lessen te stellen.

Al met al zijn we ontzettend blij met de hondentraining bij. Yara is niet alleen gehoorzaam geworden, maar ze lijkt ook meer zelfvertrouwen te hebben. We raden deze hondenschool ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een positieve en effectieve trainingservaring.