Bel ons nu 0513 529 719

hondengedragscentrum friesland

Griekje Ivan

Na eerder goede ervaringen met onze Duitse herder, hebben we ervoor gekozen om opnieuw cursussen te gaan volgen bij HondengedragsCentrum Friesland. In augustus van dit jaar ben ik samen met ons toen 5 maanden oude Griekje Ivan gestart met de basiscursus. Het is mooi om te zien met hoeveel passie en kennis Trienke zowel de hond als het baasje traint. Want ook als baasje zijnde heb je genoeg te leren! Je kunt altijd terecht met je vragen en er wordt de tijd genomen om dingen uit te leggen of om tips te geven.

De basiscursus is duidelijk opgebouwd en elke les leer je wat nieuws, daarnaast worden de oefeningen uit de vorige les ook herhaald. De communicatie tijdens de les is duidelijk, helder en recht door zee. Dit alles om een goede samenwerking tussen baas en hond te realiseren. Wanneer het goed gaat, krijg je dat ook zeker te horen!

Het is bijzonder om te zien hoeveel je in korte tijd kan leren en kan bereiken door de goede begeleiding en enorme kennis van Trienke. Ze zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als jouw hond een keertje denkt: ‘Nee, vandaag luister ik even niet’.

Ivan en ik zijn beide nog niet uitgeleerd dus we gaan met plezier door naar de vervolgcursus.

Groetjes van Amber en Ivan, 31 oktober 2021, Burgum