Bel ons nu 0513 529 719

Luca heeft hier erg goed geleerd

Samen met Luca zijn wij gestart met de puppy cursus bij hondenschool Friesland. Luca is onze kruising tussen een Australische herder x border collie. Nadat wij de basis doorlopen hebben tijdens de puppy cursus zoals het zitten, liggen, wennen aan verschillende ondergronden en het ‘Hier’ komen als je ze roept etc. Twijfelden wij geen moment om ook door te gaan met de “basiscursus”. De reden dat wij door zijn gegaan is omdat na de puppy cursus Luca al wel geleerd had maar nog lang niet genoeg.

Tijdens de basiscursus zijn we nog even een stap verder gegaan. Luca heeft hier erg goed geleerd om te blijven liggen als we weg lopen, blijven zitten als we weg lopen, het volgen aangeleerd en het ‘hier’ komen verbeterd.

 

Ondertussen zijn we bezig met de vervolgcursus. Deze cursus zijn we begonnen om de samenwerking tussen ons en onze Luca nog meer te verbeteren en te versterken. Hierin leren we het los volgen, ten alle tijden aandacht houden van je hond en nog veel meer.

Aan het begin toen we met Luca bij Hondenschool Friesland kwamen was Luca nogal angstig, maar door de verschillende cursussen gaat dat steeds met sprongen vooruit.

Luca is nu een half jaar oud en we hebben ondertussen aardig wat tijd gestoken in zijn opvoeding, gelukkig zien we hier ook veel van terug. Dit was voor ons tijd investeren voor de rest van het leven samen met Luca.

 

Luca en zijn baasjes.